Acasă Uncategorized Miercurea Ciuc: Programul „Zambet de copil” se apropie de final

Miercurea Ciuc: Programul „Zambet de copil” se apropie de final

DISTRIBUIȚI

93275 – 26082010 – În data de 25 august Farkas Barna a adus culoare şi secţiei de pediatrie a Spitalului Municipal Topliţa. Mai sunt nouă locaţii – în zona Homorod şi Gheorgheni – şi programul „Zâmbet de copil” se va finaliza. În cadrul programului graficianul din Miercurea Ciuc a ilustrat pereţii grădiniţelor. Artistul lucrează în mod gratuit, pictând pe pereţi scene din desenele animate Winnie de Pooh sau Cartea Junglei, materialele necesare fiind asigurate de către autoritatea judeţeană. La lansarea de proiecte iniţiată de consiliul judeţean au depus proiecte 41 de grădiniţe, precum şi Centrul de Intervenţie Timpurie şi Reabilitare pentru Copii din Sânmartin, însă conform planificărilor fiind incluse 50 de locaţii, Farkas Barna a ilustrat şi patru secţii de pediatrie din cadrul spitalelor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc şi Topliţa. Graficianul specializat pe reclame şi-a dedicat întreaga vară pentru acest program, ilustrarea unei locaţii cuprinzând o zi întreagă.

„Programul va avea continuare”, a afirmat Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, declarându-şi bucuria pentru succesul iniţiativei şi îndemnând pe toţi să se adreseze instituţiei pe care o conduce cu astfel de iniţiative.

În cadrul proiectului nu s-a solicitat contribuţie proprie din partea solicitanţilor, astfel grădiniţele şi spitalele nu au fost nevoite să aloce bani. Grupa ţintă a proiectului a fost constituit din grădiniţe din zone rurale, acestea fiind şi cele care au depus marea majoritate a proiectelor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.