Acasă Uncategorized Moscova: Presedintele Medvedev a ridicat situatia de urgenta in alte trei regiuni...

Moscova: Presedintele Medvedev a ridicat situatia de urgenta in alte trei regiuni ale Rusiei

DISTRIBUIȚI

93104 – 20082010 – Preşedintele rus Dmitri Medvedev a ridicat, vineri, situaţia de urgenţă în alte trei regiuni ale Rusiei afectate de incendii. Este vorba de Nijni Novgorod, Moscova şi Republica Mordovia, potrivit Biroului de presă al Kremlinului, citat de presa rusă. Astfel, situaţia de urgenţă se mai menţine doar în regiunea Reazan, unde autorităţile întîmpină probleme la stingerea incendiilor de turbă.

La 2 august, Dmitri Medvedev a decretat starea de urgenţă în şapte regiuni ale Rusiei, ca urmare a incendiilor forestiere şi de turbă. La 12 august, el a anulat starea de urgenţă în regiunile Vladimir, Mari El şi Voronej.

Incendiile au devastat, mai bine de o lună, partea centrală şi de vest a Rusiei, timp în care au izbucnit peste 28 de mii de focare pe o suprafaţă de peste 850 de mii de hectare. Ministrul pentru situaţii de urgenţă, Serghei Şoigu, a afirmat, joi, că pierderile preliminare cu stingerea focului şi construcţia noilor case pentru sinistraţi depăşesc 300 milioane de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.