Acasă Uncategorized Ploiesti: Contrabandisti de tigari si alcool, prinsi de jandarmi in Oborul Ploiesti

Ploiesti: Contrabandisti de tigari si alcool, prinsi de jandarmi in Oborul Ploiesti

DISTRIBUIȚI

92776 – 09082010 – Jandarmii Grupării Mobile “Matei Basarab” au depistat, la sfârşitul săptâmânii trecute, în Oborul Ploieşti, cinci persoane care comercializau ilegal 11.580 ţigarete (579 pachete) şi 42 litri de alcool.

Metodele alese de cei cinci pentru vânzarea alcoolului şi a produselor din tutun erau simple dar eficiente.

Astfel Liuba S. de 56 ani, Olga T. de 56 ani şi Anatolie U. de 48 ani, toţi cetăţeni ai Republicii Moldova, aveau închiriate tarabe unde erau expuse pentru comercializare diferite obiecte de uz casnic. Însă potenţialilor clienţi le era prezentată şi oferta de ţigări şi alcool ţinute sub tejghea în ascuns.

Georgeta D. de 52 ani din Ploieşti „acţiona” în zona parcării complexului comercial, şi avea ascunse pachetele de ţigări sub o vestă pe care o purta tocmai pentru a-şi înlesni prezentarea „mărfii”. Femeia avea soluţie şi pentru clienţii care doreau o cantitate mai mare de ţigări. La controlul bagajelor, jandarmii au găsit în geanta avută asupra sa nu mai puţin de 2120 ţigarete.

Întreaga cantitate de ţigări şi alcool a fost ridicată în vederea confiscării, persoanele în cauză fiind sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de  5.000 lei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.