Acasă Uncategorized Resita: Din nou, city-manager pentru Resita

Resita: Din nou, city-manager pentru Resita

DISTRIBUIȚI

92956 – 16082010 – Recent, consilierii locali reşiţeni au aprobat organigrama aparatului de specialitate al primarului. Cu această ocazie, edilul municipiului Reşiţa,Mihai Stepanescu, a hotărât să renunţe la doi dintre cei şase consilieri ai săi, pentru reducerea cheltuielilor.

În schimb, el le-a cerut consilierilor locali să se înfiinţeze un post de administrator public al oraşului, un fel de city-manager, care să verifice din punct de vedere tehnic toate proiectele din oraş, transmite Administratie.ro. Iniţial, consilierii locali nu au fost de acord cu înfiinţarea acestui post, după ce în urmă cu doi ani chiar primarul Stepanescu a cerut să se renunţe la city-managerul municipiului, după ce s-a aflat că acesta avea un salariu de peste 7.000 lei.

În cele din urmă, consilierii locali au votat pentru înfiinţarea postului de administrator public al oraşului. De această dată, administratorul public al oraşului, susţine Mihai Stepanescu, va avea un salariu decent, fără a depăşi limitele, mai ales în condiţiile actualei crize economice. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.