Acasă Uncategorized Timisoara: Festival de arte vizuale dedicat tinerilor interesati de fotografie, scurt-metraj si...

Timisoara: Festival de arte vizuale dedicat tinerilor interesati de fotografie, scurt-metraj si desen

DISTRIBUIȚI

93065 – 19082010 – Intre 20-29 august 2010 are loc la Timişoara, Festivalul de Arte Vizuale “ManyFest”, organizat de Asociaţia AT4T,  dedicat tinerilor din toata ţara interesaţi de arte vizuale precum desenul, fotografia şi scurt-metrajul.

Festivitatea de deschidere a celei de-a IV-a ediţii a Festivalului de Arte Vizuale “ManyFest” va avea loc în 20 august 2010, orele 20.00, la Palatul Baroc din Timişoara.

Pe parcursul acestei saptămâni pline de activităţi şi extra-activităţi, participanţii, cu vârste cuprinse intre 14 si 24 de ani, vor participa la ateliere de lucru (21, 22 august), muncă pe teren (23,24 august), fiind coordonaţi şi evaluaţi de către traineri şi un juriu specializat. Totodată, participanţii se vor bucura de extra-activităţi precum turul orasului, petreceri şi iesiri, spectacolul de teatru de improvizaţie al trupei Obligo, cat şi de vizionarea pieselor de teatru ale participanţilor Festivalului Internaţional de Teatru in Limba Engleza pentru Adolescenţi “T4T”, care se desfaşoară simultan cu festivalul “ManyFest”.                                                                                                                       

Festivitatea de incheiere a festivalului se va desfăşura în data de 28 august 2010, orele 17.30, având ca locaţie Sinagoga din Cetate din Timişoara, unde se vor acorda premii si premii speciale corespunzătoare celor trei secţiuni ale festivalului: fotografie, desen si scurt-metraj. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.