Acasă Uncategorized Tusnad: Societatea constiintei in era informaticii

Tusnad: Societatea constiintei in era informaticii

DISTRIBUIȚI

93179 – 24082010 – În data de 23 august s-a deschis în mod oficial tabăra de ştiinţe economice cu tema de mai sus, organizată tradiţional de 12 ani la Băile Tuşnad. Deşi criza economică şi-a pus amprenta pe organizarea taberei, organizatorul principal, Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti neputând în acest an asuma acest rol, s-a reuşit organizarea şi celei de-a 12-a ediţii a taberei de ştiinţe economice, am aflat de la  Bréda Lukács, preşedintele Fundaţiei Pro Oeconomica.

 

 

 

 

 

 

O altă problemă a ediţiei din acest an a fost faptul că delegaţia din Republica Moldova, formată din 60 de persoane, nu a primit viza de intrare în România, deşi ea a fost gazda temei şi o mare parte dintre prezentatori ar fi fost din Moldova. “Astfel am fost nevoiţi să improvizăm, fiind pus în practică ideea ca într-o anumită zi prezentările vor fi susţinute de către participanţi, iar întrebările vor fi formulate de profesori”, a declarat antreprenorul din Băile Tuşnad, în opinia căruia organizarea taberei trebuie continuat în ciuda dificultăţilor, criza reprezentând doar un fenomen economic similar altora, nefiind un motiv de oprire.

În cadrul evenimentului de deschidere, Consiliul Judeţean Harghita a fost reprezentat de  Cristinel Glodeanu, consilier judeţean, unul dintre susţinătorii taberei şi prezentator. În opinia consilierului judeţean, tabăra din Băile Tuşnad reprezintă un mediu informal destinat studenţilor universitari, în cadrul căruia aceştia au posibilitatea de a formula întrebări, pe care altundeva nu ar îndrăzni, fiind în acelaşi timp şi o investiţie de bani şi de timp eficient. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.