Acasă Uncategorized Bucuresti: 6,6 milioane de lei pentru cresterea eficientei servicilor publice din Ilfov

Bucuresti: 6,6 milioane de lei pentru cresterea eficientei servicilor publice din Ilfov

DISTRIBUIȚI

94188 – 24092010  Consiliul Judeţean Ilfov va investi peste şase milioane de lei pentru dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice adresate cetăţenilor şi mediului de afaceri din judeţ şi implementarea de tehnologii informaţionale, respectiv a unor aplicaţii informatice, care să contribuie la sporirea interoperabilităţii autorităţilor locale.

Proiectul ”Implementarea unei soluţii de e-guvernare la nivelul Consiliului Judeţean Ilfov şi a consiliilor locale din judeţul Ilfov pentru eficientizarea serviciilor publice oferite cetăţenilor şi mediului de afaceri” a inceput la 31 iulie 2009, au ajunţat autorităţile ilfovene, joi, într-o conferinţă de presă.

Proiectul a fost co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională şi are o valoare totală de 6.646.492,40 lei, asistenţa financiară nerambursabilă fiind de 5.438.997,84 lei. Proiectul a fost implementat în locaţiile din Bucureşti, Măgurele, Jilava, 1 Decembrie, Copăceni, Dărăşti Ilfov, Ştefăneştii de Jos, Cernica, Brăneşti, Periş, Bragadiru, Baloteşti, Cornetu, Vidra, pe o durată de 14 luni. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.