Acasă Uncategorized Bucuresti: A inceput sterilizarea masiva a cainilor fara stapan din Bucuresti

Bucuresti: A inceput sterilizarea masiva a cainilor fara stapan din Bucuresti

DISTRIBUIȚI

93776 – 10092010 – Cainii de pe strazile Bucurestiului vor fi prinsi, deparazitati, sterilizati si vaccinati, incepand cu 10 septembrie. Reprezentantii fundatiei pentru protectia animalelor Vier Pfoten isi propun sa sterilizeze in medie 70 de caini pe zi, caini care vor fi de asemenea marcati prin aplicarea unui crotal de culoare albastra la ureche si inregistrati intr-o baza unica de date.

Procedurile chirurgicale de sterilizare vor avea loc in adapostul municipalitatii din Theodor Pallady, unde Primaria Capitalei va pune la dispozitia reprezentantilor Vier Pfoten jumatate din spatiul existent, inclusiv o sala de operatii. Medicamentele, materialele, aparatele si forta de munca apartin in totalitate Vier Pfoten si costurile acestora vor fi suportate din fonduri proprii pe toata durata proiectului.

Activitatea se va desfasura in baza unui protocol de colaborare semnat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin care Vier Pfoten se angajeaza sa sterilizeze gratuit cainii fara stapan, iar Primaria garanteaza ca angajatii, contractorii si subcontractorii sai nu vor initia actiuni de ucidere, maltratare sau otravire a animalelor fara stapan.

Primaria Municipiului Bucuresti si Vier Pfoten Romania solicita sprijinul cetatenilor pentru implementarea acestui proiect menit sa rezolve pe termen lung, prin singura metoda viabila, problema cainilor fara stapan si felicita autoritatile din Bucuresti pentru responsabilitatea de care dau dovada prin aceasta alegere.

Solicitarile din partea cetatenilor se primesc la tel. 021 311 25 98. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.