Acasă Uncategorized Bucuresti: Arestati pentru comercializare de bilete false la concertele Guns N”Roses si...

Bucuresti: Arestati pentru comercializare de bilete false la concertele Guns N”Roses si Ozzy Osbourne

DISTRIBUIȚI

93989 – 17092010 – Poliţiştii bucureşteni au arestat doi tineri după ce aceştia au încercat să vândă 50 de bilete false pentru concertele Guns N’Roses şi Ozzy Osbourne, la preţul de 130 de lei fiecare, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ionuţ T. (30 de ani), din Bucureşti, şi Paul P. (22 de ani), din Galaţi, sunt cercetaţi pentru înşelăciune şi uz de fals, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, a precizat Christian Ciocan. Cei doi au fost reţinuţi joi seară. Paul P. a fost prins în flagrant delict joi, în timp ce vindea bilete false la concertul Guns N’Roses, la preţul de 130 de lei fiecare, în zona Nicolae Grigorescu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că biletele erau atât de bine falsificate, încât numai codul de bare le deosebea de cele reale. La scurt timp după ce Paul P. a fost prins, poliţiştii l-au reţinut şi pe Ionuţ T., după care au percheziţionat locuinţele celor doi. Poliţiştii au găsit, în urma percheziţiilor, 50 de bilete contrafăcute, precum şi blank-uri şi elemente de securizare, folosite la crearea tichetelor false. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.