Acasă Uncategorized Bucuresti: Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendat

Bucuresti: Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendat

DISTRIBUIȚI

94094 – 22092010Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost suspendat, miercuri, din lipsa de cvorum, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la sedinte, pana la decizia Comisiei juridice în legatura cu suspendarea din functie a Robertei Anastase. Social-democratii au precizat ca gestul lor este un protest fata de modul „nedemocratic” in care presedintele Roberta Anastase conduce Camera Deputatilor. „Este evident, in ultimele zile, modul neregulamentar si fraudulos in care este condusa activitatea Camerei Deputatilor.

 

 

 

 

 

 Este un protest direct la maniera de conducere a acestei institutii de catre doamna Roberta Anastase”, a anuntat secretarul Georgian Pop. „In momentul in care, in mod fraudulos adopti legi, lucrul acesta este demonstrat public de catre mass-media si este imprimat pe inregistrarile oficiale ale Camerei Deputatilor si pe urma prin tot felul de diversiuni, vii sa acoperi acest furt si il legalizezi prin neacordarea reluarii votului lucrurile deja mi se par evidente si mi se par ca au trecut foarte mult de limita a ceea ce inseamna democratie si spirit parlamentar”, a adaugat social-democratul.

La sedinta conducerii Camerei de miercuri nu s-au prezentat decat doi reprezentanti ai PDL in acest for, respectiv vicepresedintele Ioan Oltean si chestorul Gheorghe Albu. Roberta Anastase a lipsit. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.