Acasă Uncategorized Bucuresti: Cezar Preda: Sa lasam instanta sa-si spuna cuvantul indiferent cati bani...

Bucuresti: Cezar Preda: Sa lasam instanta sa-si spuna cuvantul indiferent cati bani sau ce rang are persoana cercetata”

DISTRIBUIȚI

93781 – 12092010 – Cezar Preda, vicepreşedinte al PDL, nu este de acord cu mediatizarea excesivă a “cazului SOV” şi respinge ideea potrivit căreia arestarea pentru 29 de zile a omului de afaceri ar fi o comandă politică. “Nu cred că o instanţă superioară prelungeşte un mandat de la 24 de ore la 29 de zile pentru că aşa vrea cineva. Dacă aşa pun problema domnii care s-au înfipt în microfoane, şi de la societatea civilă, şi de la partide, că se fac lucrurile în România înseamnă că nu au nici o încredere în justiţie, în judecători. Să lăsăm instanţa să-şi spună cuvântul indiferent câţi bani sau ce rang are persoana cercetată”, a spus Cezar Preda. “Nu-i mai egal în faţa legii Vântu decât orice cetăţean. (…) Acum, când patronul unui post de televiziune este arestat, faceţi legătura între patron şi televiziune.

 

 

 

 

 

 

 Până acum, când noi făceam legătura între patron şi televiziune, spuneaţi că n-au nicio legatură, că jurnaliştii sunt oameni independenţi, că fac programe şi emisiuni proprii, că patronul nu intervine. Cum s-a schimbat această optică?”, a adăugat Preda.

Până în acest moment, Preda este singurul reprezentatnt al PDL care şi-a exprimat public un punct de vedere referitor la “cazul SOV”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.