Acasă Uncategorized Bucuresti: Coloana protestatarilor a plecat in mars din Piata Victoriei

Bucuresti: Coloana protestatarilor a plecat in mars din Piata Victoriei

DISTRIBUIȚI

94278 – 28092010Peste 5.000 de protestatari BNS au plecat în marş din Piaţa Victoriei, ei urmând să oprească la sediile ministerele Economiei, Muncii, Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şi Agriculturii. Protestatarii au plecat în marş după ce o delegaţie a BNS a depus un memoriu la Guvern cu revendicările sindicaliştilor.

 

 

Înainte de a pleca în marş, Dumitru Costin le-a spus sindicaliştilor aflaţi în Piaţa Victoriei, de pe o platformă mobilă, că guvernanţii nu au reuşit să rezolve problemele angajaţilor, iar protestatarii au ridicat simultan cartonaşe roşii pe care scrie „Nu austerităţii”. Protestatarii s-au întors apoi cu spatele spre sediul Guvernului, în semn de „respect”.

Reprezentanţii BNS au făcut apel către toate confederaţiile sindicale şi către toţi românii nemulţumiţi să se unească şi să iasă în stradă, să îşi strige nemulţumirile în fiecare zi în faţa prefecturilor şi să stea acolo până când cei care sunt acum la conducere vor pleca.

La sediul Ministerului Economiei, prima instituţie aflată pe traseul marşului, sindicaliştii au strigat „Hoţii”, „Jos Băsescu”, „Jos Guvernul” şi au afişat cartonaşe roşii. O delegaţie a protestatarilor a intrat în sediul Ministerului Economiei pentru a depune memoriul cu revendicările sindicaliştilor, iar manifestanţii rămaşi în stradă au ridicat cartonaşele roşii pe care le-au arătat şi Guvernului. Protestatarii huiduie, fluieră şi scandează mesaje împotriva Guvernului şi a şefului statului.

Sindicaliştii Blocului Naţional Sindical care s-au adunat, marţi, în Piaţa Victoriei au doar autorizaţie pentru marş şi nu pot protesta în faţa sediului Guvernului, acesta fiind doar locul de întâlnire pentru a pleca pe traseul protestului, susţin reprezentanţii Jandarmeriei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.