Acasă Uncategorized Bucuresti: Conferinta internationala „Medierea in Uniunea Europeana. Stadiu si perspective”

Bucuresti: Conferinta internationala „Medierea in Uniunea Europeana. Stadiu si perspective”

DISTRIBUIȚI

94145 – 23092010 – În data de 29 octombrie 2010, începând cu orele 10.00, în Aula Magna a Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir din Bucureşti, va avea loc Conferinţa internaţională „Medierea în Uniunea Europeană. Stadiu şi perspective”.

Conferinţa este organizată de Asociaţia Magistraţilor Europeni care Susţin Medierea (GEMME) – Secţiunea română, în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Mediere Craiova, Ministerul Justiţiei, Institutul Naţional al Magistraturii, Consiliul Superior al Magistraturii, Academia Română, Consiliul de Mediere.

Evenimentul îşi propune să facă o prezentare a modului în care medierea a fost implementată şi funcţionează în România şi în alte State Membre ale Uniunii Europene, precum şi discutarea acţiunilor ce trebuie întreprinse în viitor pentru promovarea şi aplicarea pe scară largă a acestei metode alternative de soluţionare a litigiilor (ADR). La această conferinţă urmează să participe mediatori, magistraţi, avocaţi şi experţi în metode alternative de soluţionare a litigiilor din ţară, din alte state ale Uniunii Europene, cât şi din Statele Unite ale Americii. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.