Acasă Uncategorized Bucuresti: Contractele de finantare nerambursabila pentru „Casa verde” sunt valabile 12 luni

Bucuresti: Contractele de finantare nerambursabila pentru „Casa verde” sunt valabile 12 luni

DISTRIBUIȚI

93553 – 03092010 –  Contractele de finanţare nerambursabilă pentru persoane fizice în cadrul Programului “Casa Verde” sunt valabile 12 luni de la data semnării acestora de către părţile contractante, conform noilor modificări aduse Programului, prin Ordinul ministrului Mediului şi Pădurilor nr. 1223/11.08.2010.

Conform noilor modificări, dosarul de decontare va fi depus la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu  până la data de 15 decembrie a fiecărui an.

Rămân valabile prevederile contractelor de finanţare transmise până la data de 26 august 2010, la agenţiile judeţene pentru protecţia mediului, aferente celor 930 dosare de finanţare aprobate.

Modificarea contractelor de finanţare nerambursabilă, care sunt în vigoare, este posibilă numai la solicitarea beneficiarilor, prin încheierea unui act adiţional.

Beneficiarii, persoane fizice care doresc prelungirea contractelor de finanţare  vor prezenta în scris,  o solicitare, la sediul agenţiei judeţene pentru protecţia mediului unde domiciliază, cu cel puţin 30 zile lucrătoare înainte de data intrării în vigoare a modificării solicitate.

Bugetul alocat Programului pentru anul 2010 este de 110 milioane lei, distribuit la nivelul fiecărui judeţ, în funcţie de numărul de locuitori al acestuia.

             De la demararea Programului, 1 iulie 2010, şi până la data de 27 august, au fost depuse 8727 dosare de finanţare, cu o valoare de peste 50 milioane lei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.