Acasă Uncategorized Bucuresti: Demisioneaza și ceilalți șefi de la Interne?

Bucuresti: Demisioneaza și ceilalți șefi de la Interne?

DISTRIBUIȚI

94227 – 27092010Mihai Capră, secretar de stat pe Administraţie, Olimpiodor Antonescu, şeful Jandarmeriei, Petre Tobă, şeful Poliţiei, Dan Valentin Fătuloiu, secretar de stat şi şeful departamentului de ordine publică, Liviu Popa, şeful DGA, au la rândul lor demisiile scris din posturile lor din MAI susțin surse ministeriale citate de Realitatea TV. Deciziile de demisie au venit  în urma scandalului generat de marşul de vineri al poliţiştilor. Potrivit surselor citate, şefii din MAI vor lua o hotarâre dacă pleacă sau rămân în minister

 

 

 

 

 

 

 după o şedinţă cu Vasile Blaga, care între timp şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru.

Mihai Capră, secretar de stat pe Administraţie, le-ar fi spus colegilor său că nu va lucra fără Blaga dacă acesta demisionează.

Generalul Olimpiodor Antonescu a fost numit la conducerea Jandarmeriei Române în octombrie 2009. Antonescu a fost, până în 2008, prim-adjunct al comandantului Jandarmeriei Române. El a fost unul dintre artizanii legii privind combaterea violenţei pe stadioane.

Tot atunci au fost numiţi şi Dan Valentin Fătuloiu şi Ştefan Zaharia Pop, la conducerile Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), respectiv la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI).

Ştefan Zaharia Pop a ocupat până atunci funcţia de ataşat de afaceri interne la MAI, venind la conducerea DGIPI după doar câteva ore de la demisia lui Gelu Drăjneanu, în contextul scandalului Dan Nica, şi numirea ca interimar a lui Păun Iordache, fostul adjunct al demisionarului.

Chestorul Dan Fătuloiu a ocupat, în trecut, funcţia de şef al Poliţiei Române şi şef al Poliţiei Capitalei. www.promptmedia.ro



LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.