Acasă Uncategorized Bucuresti. „Diplomaţia română: priorităţi 2011”

Bucuresti. „Diplomaţia română: priorităţi 2011”

DISTRIBUIȚI

93459 – 01092010 –  Ministerul Afacerilor Externe organizează, în zilele de 1 şi 2 septembrie 2010, la Bucureşti, Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române cu tema ;„Diplomaţia română: priorităţi 2011”.

Reuniunea din acest an va oferi oportunitatea unei analize aprofundate a obiectivelor de politică externă ale României, a instrumentelor adecvate pentru atingerea acestora, precum şi a celor mai eficiente modalităţi de a reuni ţări partenere în abordarea provocărilor prezente la nivel european şi global.

Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române se bucură în acest an de prezenţa ministrului Afacerilor Externe al Republicii Ungare, János Martonyi, care va susţine un discurs public privind Priorităţile Preşedinţiei ungare a Consiliului Uniunii Europene în primul semestru din anul 2011 şi ale colaborării româno-ungare în această perioadă. Prezenţa sa în România este un bun prilej de a continua dialogul politic bilateral între România şi Republica Ungară, în contextul aniversării a 90 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice şi al organizării în acest an la Bucureşti a celei de-a cincea şedinţe Comune între guvernele României şi Ungariei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.