Acasă Uncategorized Bucuresti: Directorul ANM avertizeaza asupra amplificarii din ce in ce mai mari...

Bucuresti: Directorul ANM avertizeaza asupra amplificarii din ce in ce mai mari a fenomenelor meteorologice pe viitor

DISTRIBUIȚI

93609 – 06092010 –  Vom asista, pe viitor, „la amplificari ale fenomenelor meteorologice din ce in ce mai mari”, a afirmat, luni, diectorul general al Agentie Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, Prezent la a sasea editie a Conferintei Europene de Radar in Meteorologie si Hidrologie ERAD 2010. Conform lui Sandu, principale cauze ale schimbarilor climatice sunt cumularea cauzelor artificiale, produse de om, cu cele naturale.

„Schimbarile climatice inseamna efectul gazelor de sfera cumulat cu cauzele naturale. Aceasta cumulare a cauzelor artificiale produse de om cu cele naturale amplifica fenomenele meteorologice din ce in ce mai mari. Aceasta e explicatia faptului ca, timp de 5 ani consecutiv, au fost date peste cap toate statisticile de pana acum. Atat timp cat se va inregistra o crestere a tendintelor spre 15- 16 grade, aceste fenomene vor deveni din ce in ce mai violente”, a declarat directorul ANM.

Conferinta Europeana se va desfasura pana in 10 septembrie si aduce la Sibiu 350 de cercetatori din toata lumea. Reuniti la Sibiu, specialistii vor face schimb de informatii si vor incerca sa afle cum se pot preconiza si anunta, cu mai mare perecizie, aparitia  fenomenelor violente. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.