Acasă Uncategorized Bucuresti: Grave acuzații de fraudă la votul pentru noua lege a pensiilor

Bucuresti: Grave acuzații de fraudă la votul pentru noua lege a pensiilor

DISTRIBUIȚI

94003 – 20092010 – Opoziția acuză fraudă la votul pentru noua Lege a pensiilor din sistemul public.  Opoziţia acuză că votul dat de parlamentari la noua Lege a pensiilor a fost măsluit. Victor Ponta, președintele PSD, afirmă că în momentul adoptării actului normativ în sală erau mai puţini deputaţi decât numărul de voturi anunţat de preşedintele Camerei Deputaţilor. Pe de altă parte, PDL, prin vocile lui Cezar Preda și Robertei Anastase, îi acuză pe social democraţi că ”mint şi dau dovadă de demagogie” atunci când spun că le pasă de pensionari.

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul noii Legi a pensiilor a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputaţilor, cu 170 voturi ”pentru”, două ”împotrivă” şi trei abţineri.

Emisiunea ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3 au fost difuzate imagini surprinse de camerele de vederi ale Parlamentului și postate pe site-ul Camerei, cu sala de plen în momentul în care a fost adoptată legea pensiilor. Ziariștii au numărat doar 76 de parlamentari prezenți în sală în momentul votului, ceea ce ar confirma acuzațiile  de fals şi uz de fals, formulate de opoziție la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, în privința numărului de voturi exprimate la adoptarea noii legi.

Pe 15 septembrie, noua Legea pensiilor din domeniul public a fost adoptată în absenţa parlamentarilor PNL şi PSD+PC, care au părăsit sala nefiind de acord cu eliminarea majorării punctului de pensie la valoarea de 45% din salariul mediu brut pe economie şi nici cu majorarea vârstei de pensionare pentru femei la 65 de ani. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.