Acasă Uncategorized Bucuresti: Guvernul a inceput sa-si repare stricaciunile

Bucuresti: Guvernul a inceput sa-si repare stricaciunile

DISTRIBUIȚI

94344- 30092010 Guvernul a decis miercuri eliminarea impozitului minim pentru firme. Potrivit anunțului făcut de premierul Boc la Palatul Victoria, măsura intră în vigoare la 1 octombrie.

”Nu va mai fi plătit de la 1 octombrie și, tot de atunci, agenții economici vor plăti impozit pe profit după regula general”, a declarat Emil Boc. ”Firmele vor plăti de la 1 octombrie și până la 31 decembrie 2010 impozit pe profit, iar de la 1 ianuarie 2011 impozitul va fi țintit spre domenii de evaziune fiscală”, a completat ministrul Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu.

 

 

 

Premierul a anunțat și că a fost adoptată o Ordonanță de Urgență prin care s-a decis diminuarea dobânzii pentru creanțele fiscale neachitate la termen. ”S-a decis neînceperea executării silite dacă firma are de primit bani de la stat și reglementarea recompensării de drept, stingerea creanțelor dacă ele există”, a precizat Boc. Guvernul a decis și să sprijine persoanele care investesc minimum 5 milioane de euro în România, dar și pe tinerii cu studii superioare care își vor începe o afacere în țara noastră. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.