Acasă Uncategorized Bucuresti: În sectorul lui Vanghelie gazonul se usuca foarte repede

Bucuresti: În sectorul lui Vanghelie gazonul se usuca foarte repede

DISTRIBUIȚI

93992 – 19092010 – Autorităţile cheltuiesc în fiecare an milioane de lei pe gazonul, florile şi arbuştii din Capitală. Cinci euro costă metrul pătrat de gazon, unul special care ar trebui să reziste ani de zile. Dar în Sectorul 5 al Capitalei tot gazonul, de sute de mii de euro, s-a uscat, inexplicabil, în mai puţin de un an. Gazonul de pe Calea 13 septembrie, a fost pus în urmă cu un an. S-a uscat însă în întregime. Va trebui înlocuit. Alţi bani aruncaţi pe iarbă. De data asta de la Primăria Capitalei. Printr-o hotărâre de consiliu, toate spaţiile verzi din sector au trecut în grija Primăriei Generale. În Sectorul 5, gazonul a avut un an termen de garanţie. Nimeni de la primărie nu a vrut să spună cât s-a investit în spaţiul verde din banii publici şi nici de ce s-a uscat atât de repede gazonul abia plantat.

 

 

 

 

 

 

Nu mai există nici un fir verde de iarbă aşa că muncitorii au început plantatul. În rondul din faţa Operei Române s-a împrospătat deja gazonul. Iar un muncitor îl udă de zor. Cei de la Administraţia Parcurilor spun că de data asta iarba nu se va mai usca. Şi pe malul Dâmboviţei a început amenajarea. Se plantează flori rezistente la frig. În toamna aceasta de la bugetul Primăriei Capitalei peste cinci milioane de lei vor fi investiţi în revigorarea spaţiului verde.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în anii precedenţi în parcurile din Sectorul 5. Atunci, ADP a plătit bani grei companiei ROMPREST pentru amenajarea Parcului Sebastian, însă acesta arată deplorabil, îngrijirea lui fiind lăsată de izbelişte. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.