Acasă Uncategorized Bucuresti: Inca un bebelus mort in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti

Bucuresti: Inca un bebelus mort in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti

DISTRIBUIȚI

93800 – 13092010 – Inca un bebelus, care a suferit arsuri in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, a murit, duminica dimineata, la spitalul Grigore Alexandrescu, bilantul incendiului de pe 16 august fiind acum de sase morti. Bebelusul a suferit doua stopuri cardio-respiratorii si a decedat din cauza leziunilor respiratorii severe. Este o performanta ca a trait 27 de zile. El a fost intubat inca din clipa in care a venit, s-au facut eforturi pentru a-l tine in viata, dar leziunile au fost foarte profunde si grave. Vorbim de un prematur de gradul 3, deci intr-o stare foarte grava, a precizat prof. dr. Dan Enescu, managerul Spitalului de Copii “Grigore Alexandrescu”.

Starea celorlati bebelusi este stabila catre buna, iar arsurile tegumentare sunt rezolvate in mare parte, au luat in greutate, au cam in jur de doua kilograme. Bebelusul mort era cel mai grav si cu posibilitatile cele mai mici de rezolvare.

Bebelusii ramasi in viata sunt monitorizati continuu, toti primind ingrijiri in cadrul Unitatii de Terapie Intensiva Nou-Nascuti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.