Acasă Uncategorized Bucuresti: Inspectori OPC arestati pentru luare de mita

Bucuresti: Inspectori OPC arestati pentru luare de mita

DISTRIBUIȚI

93606 – 06092010 –  Doi comisari din cadrul ANPC București-Ilfov au fost arestați pentru 29 de zile, sub acuzația că au pretins bani de la administratorii unor societăți comerciale în schimbul unor amenzi mai mici pentru neregulile constatate în timpul controalelor. ”La data de 15 iulie 2010, cu ocazia unui control, inculpata Bologa Maria a pretins și primit de la un denunțător 2.000 lei pentru a constata, cu ocazia verificărilor efectuate la societatea comercială administrată de denunțător, alte contravenții decât cele reale, mai puțin grave, astfel încât să poată aplica amenzi mai reduse.

La data de 16 iulie 2010, ca urmare a unor alte controale desfășurate la două societăți comerciale, inculpata Bologa Maria, în prezența lui Stoinea Sorin-Gabriel, a pretins suma de 2.000 lei, din care a primit 1.000 lei de la un denunțător, respectiv a pretins și primit 2.500 lei de la o altă persoană denunțătoare, pentru a constata alte contravenții decât cele reale, mai puțin grave, prevăzute cu amenzi într-un cuantum mai redus”, se arată în comunicatul DNA.

Cei doi inculpați au fost arestați de procurori pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis arestarea lor preventivă pe termen de 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.