Acasă Uncategorized Bucuresti: Legea Capitalei, mult mai avansata decat se crede

Bucuresti: Legea Capitalei, mult mai avansata decat se crede

DISTRIBUIȚI

PSD nu are ce sa piarda93464 – 01092010 –  Legea Capitalei este mai avansată decât se crede, susţin surse din cadrul PDL. În prezent, reprezentanţii PDL negociază cu cei ai PSD pentru ca social-democraţii să accepte o formulă prin care sectoarele Capitalei să fie desfiinţate. Democrat-liberalii susţin că PSD oricum nu conduce decât Sectorul 5, iar primarul Marian Vanghelie nu se mai bucură deloc de popularitatea de până acum şi nici nu mai are “intrare” la preşedintele Victor Ponta.

De asemenea, PDL precizează că nici Sorin Oprescu nu are de ce să se teamă, atât timp cât va avea atribuţii mult mai mari decât acum şi mai ales că va avea la îndemână sume mult mai mari. Singura problemă rămâne din partea PNL.

În acest moment, la Ministerul Administraţiei şi Internelor se lucrează pe două variante ale legii: una care să includă doar actualul teritoriu al Capitalei, strict o lege a Bucureştilor, şi una care include şi localităţile riverane, aşa-zisă lege a Zonei Metropolitane Bucureşti.  www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.