Acasă Uncategorized Bucuresti: Liberalii nu participa in plenul Parlamentului la mesajul presedintelui Basescu

Bucuresti: Liberalii nu participa in plenul Parlamentului la mesajul presedintelui Basescu

DISTRIBUIȚI

93884 – 15092010 – Senatorii şi deputaţii PNL nu vor participa la şedinţa comuna a Parlamentului din 21 septembrie în cadrul căreia preşedintele Traian Băsescu se va adresa forului legislativ, a anunţat marţi seara purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu.

Biroul Politic Central al Partidului Naţional Liberal a decis în şedinţa de marţi neparticiparea senatorilor şi deputaţilor liberali la şedinţa comună a celor două Camere ale Parlamentului, din 21 septembrie, în cadrul căreia şeful statului va adresa forului legislativ.

 

 

 

„Considerăm că declaraţiile lui Traian Băsescu, indiferent de cadrul în care sunt făcute, nu mai pot fi tratate demult cu seriozitatea şi respectul cuvenite funcţiei pe care acest om o ocupă vremelnic. Apreciem că majoritatea covârşitoare a societăţii româneşti şi-a epuizat resursele de răbdare în faţa arsenalului de minciuni şi vorbe goale al lui Traian Băsescu. Credem că şirul interminabil de insulte adresate românilor, diverselor categorii socio-profesionale pe care încearcă să le învrăjbească sperând la beneficii de imagine, trebuie ignorate cu desăvârşire. Pe aceste temeiuri, Partidul Naţional Liberal refuză să mai participe, fie şi involuntar, la tentativele unui om disperat şi epuizat politic de a recâştiga, prin minciună şi dezbinare, încrederea unei părţi a românilor”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.