Acasă Uncategorized Bucuresti: Licitatie pentru contractul de finalizare a unitatilor 3 si 4 ale...

Bucuresti: Licitatie pentru contractul de finalizare a unitatilor 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda

DISTRIBUIȚI

93961 – 17092010EnergoNuclear S.A. a publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, anuntul de participare in vederea atribuirii contractului de tip IPC (Inginerie, Procurare, Constructie) pentru finalizarea Unitatilor 3 si 4 ale Centralei Nucleare de la Cernavoda. Acest anunt reprezinta un prim pas al derularii procedurii de achzitie publica, avand ca scop obtinerea scrisorilor de intentie de la firmele interesate de acest proiect.

Finalizarea proiectului CNE Cernavoda Unitatile 3 si 4 va oferi o capacitate nucleara noua, de circa 1400 MW, dubland astfel cantitatea de energie nucleara livrata in prezent de Unitatile 1 si 2 ale CNE Cernavoda. Punerea in functiune a primului reactor este preconizata pentru anul 2017, precizează un comunicat al societatii Energonuclear.

Dezvoltarea proiectului va conduce la o investitie de mai multe milioane de euro si la crearea a catorva mii de locuri de munca atat pe perioada de constructie, cat si in perioada de operare a celor doua Unitati, se mai spune în comunicat. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.