Acasă Uncategorized Bucuresti: Mihai Chitac este in coma

Bucuresti: Mihai Chitac este in coma

DISTRIBUIȚI

94026 – 20092010  Fostul general Mihai Chiţac, condamnat la 15 ani de închisoare pentru reprimarea Revoluţiei de la Timişoara, este în comă într-un spital din Capitală.

Chiţac se află în stare gravă, după ce medicii i-au extirpat duminică o tumoră cerebrală canceroasă.

Avocata fostului general, Alice Drăghici, susţine că medicii au dat prognostic letal, potrivit Antena 3. Cadrele medicale îl tratează pentru afecţiunile cardiace deja cunoscute, dar şi pentru mai multe tumori cerebrale descoperite în urmă cu două săptămâni, când Mihai Chiţac a fost internat sub pază la Spitalul Elias din Capitală, pentru că avea dureri mari de cap, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

Medicii au descoperit atunci mai multe tumori cerebrale de dimensiuni mari. Tot atunci i-a fost descoperită şi o tumoră în zona gâtului, care se dovedise în urma analizelor că era benignă.

Sursele medicale au spus că, în prezent, pacientul este în comă.

Fostul general urmează un tratament medicamentos pluridisciplinar, având în vedere atât afecţiunile cardiace grave identificate de medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cât şi tumorile descoperite de curând.

Chiţac a fost eliberat de şase ori din închisoare, pe motive medicale, de când a fost încarcerat în 2008. Cea mai recentă eliberare a fost la 5 mai 2010, pentru o operaţie la inimă, dar intervenţia a fost amânată din cauza stării grave a fostului general. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.