Acasă Uncategorized Bucuresti: Nivelul foarte redus al bugetului nu permite participarea senatorilor la unele...

Bucuresti: Nivelul foarte redus al bugetului nu permite participarea senatorilor la unele activitati in strainatate

DISTRIBUIȚI

93499 – 02092010 – Biroul permanent al Senatului a repartizat comisiilor de specialitate cea mai mare parte din cele 170 proiecte de lege şi iniţiative legislative luate în evidenţă, unele dintre acestea urmând să fie repartizate în cursul săptămânii viitoare, a declarat chestorul Senatului, Ioan Chelaru, la finele şedinţei de birou desfăşurată joi.

S-a luat act că a fost retrasă scrisoarea Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte şi Minorităţi prin care se solicita demiterea celor doi şefi ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aceasta urmând să fie analizată şi, eventual, repusă în discuţie după ce noua lege a ANI promulgată va intra efectiv în vigoare. 

Chestorul Senatului a spus că raportul de activitate al Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii urmează să fie discutat în cadrul şedinţei Birourilor permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, împreună cu solicitarea ANI ca Senatul să revoce din funcţia de membru al CNSAS pe Mircea Dinescu.

Biroul permanent a analizat solicitarea Serviciului de Protecţie şi Pază pentru continuarea funcţionării în spaţii din Palatul Parlamentului, urmând ca săptămâna viitoare să se revadă condiţiile în care poate fi prelungit protocolul încheiat între acestă instituţie şi Senat.

În privinţa deplasărilor externe, au fost aprobate doar două dintre propunerile formulate în acest sens, în condiţiile în care nivelul foarte redus al bugetului Senatului nu permite participarea senatorilor la unele activităţi în plan internaţional.

Ioan Chelaru a precizat că membrii Biroului permanent au stabilit ca de săptămâna viitoare să se revină la programul obişnuit al Senatului, cu şedinţe de plen luni după-amiază şi miercuri dimineaţă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.