Acasă Uncategorized Bucuresti: Noaptea Cercetatorilor

Bucuresti: Noaptea Cercetatorilor

DISTRIBUIȚI

94142 – 23092010 – Institutul Geologic al Romaniei organizeaza, pe 24 septembrie a. c., la Muzeul National de Geologie, «Noaptea Cercetatorilor» – eveniment prin care isi propune sa-i aduca pe oamenii de stiinta si lumea lor deosebita mai aproape de publicul larg.

Organizatorii va asteapta sa petreceti o zi si o seara interactiva, cu experimente, proiectii multimedia, prezentari si discutii incitante. Pentru copii si adolescenti vor fi organizate ateliere de creatie, ateliere in care isi vor putea testa limitele, concursuri si jocuri cu premii care vor stimula curiozitatea si interesul pentru cercetare, stiinta si tehnica.

«European Researcher’s Night» este sarbatorita, in acest an, in acelasi timp – 24 septembrie – in peste 279 de orase din Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Olanda, Turcia si Marea Britanie. In Romania, evenimentul va fi marcat in 11 orase si in peste 30 de locatii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.