Acasă Uncategorized Bucuresti: Parcare cu 700 de locuri pe locul fostei Autogari Militari

Bucuresti: Parcare cu 700 de locuri pe locul fostei Autogari Militari

DISTRIBUIȚI

93502 – 02092010 –  O parcare cu 700 de locuri a fost inaugurata de Primaria Sectorului 6 pe platforma fostei Autogari Militari, intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, bd. Iuliu Maniu fiind principala poarta de intrare dinspre Autostrada Bucuresti-Pitesti.

„Venim in intampinarea mai multor soferi, care vor prefera sa isi lase masinile in siguranta si sa se deplaseze cu metroul sau RATB-ul. In plus, strazile si trotuarele vor fi eliberate de masinile si microbuzele parcate neregulamentar”, a declarat primarul Cristian Poteras, prezent la inaugurare.

Poteras a mai spus ca parcarea este prima realizata in parteneriat public – privat. Edilul sustine ca banii incasati urmeaza sa fie virati la bugetul local si sa constituie fonduri pentru constructia si amenajarea de noi locuri de parcare.

Lucrarile de amenajare a acestei parcari au inceput  in iunie 2010, iar valoarea de investitie s-a ridicat la aproape 4.000.000 de lei.

Din totalul celor 700 de locuri de parcare, 350 vor fi inchiriate in regim de abonament, contra unei sume de 100 de lei lunar, iar celelalte 350 vor putea fi inchiriate cu ora, la preturi cuprinse intre 1,5 lei pentru o ora si 10 lei pentru 24 de ore. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.