Acasă Uncategorized Bucuresti: PDL se delimiteaza de Silviu Prigoana in ce priveste cenzurarea presei

Bucuresti: PDL se delimiteaza de Silviu Prigoana in ce priveste cenzurarea presei

DISTRIBUIȚI

93761 – 10092010 – Iniţiativa legislativă prin care se doreşte ca presa scrisă şi cea online să fie autorizată şi reglementată de către Consiliul Naţional al Audiovizualului aparţine exclusiv deputatului Silviu Prigoană, şi nu Partidului Democrat Liberal, se spune într-un comunicat al pricipalului partid din coalţia de guvernare.

„Partidul Democrat Liberal s-a pronunţat, în permanenţă, pentru libertatea presei, indiferent de situaţiile în care parte a mass-media au manifestat o atitudine exagerată referitoare la activitatea reprezentanţilor formaţiunii.

Reamintim faptul că, întotdeauna când s-au mai propus astfel de iniţiative de cenzurare a mass-media, mai ales în perioada 2000-2004, parlamentarii acestui partid au respins categoric aceste tentative legislative.

Aceasta demonstrează că libertatea presei, garantată de Constituţie, este un principiu pe care Partidul Democrat Liberal l-a respectat şi îl va respecta ori de câte ori vor exista astfel de încercări”, se mai spune în comunicat. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.