Acasă Uncategorized Bucuresti: PNL nu are nicio ezitare sa sprijine demersurile PSD de suspendare...

Bucuresti: PNL nu are nicio ezitare sa sprijine demersurile PSD de suspendare a presedintelui Basescu

DISTRIBUIȚI

94156 – 23092010 “Nu PNL a avut vreodată vreo ezitare sau vreo jenă să suspende un preşedinte vădit iresponsabil pe toate planurile şi, într-adevăr, promulgarea de către preşedinte a unei legi adoptate vădit prin furt public dovedit e un motiv de suspendare”, a declarat, joi, liderul PNL Crin Antonescu. Declaraţia liderului liberal vine după anunţul preşedintelui PSD, Victor Ponta, conforma căruia va fi declanşată procedura de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu dacă acesta va promulga Legea pensiilor.

 

 

 

 

 

În opinia liderului PNL, un alt motiv de suspendare ar fi opunerea preşedintelui în faţa constituirii unei majorităţi care să conducă România. „PNL a spus mereu că problema iminentă şi obligaţia partidelor din Opoziţie este să caute o soluţie politică pentru guvernarea României. România trebuie să aibă cât mai curând un Guvern, altul decât Guvernul Boc. Dacă preşedintele se face obstacol, împiedică o astfel de formulă, încalcă vreo prevedere a Constituţiei, în mod evident, şi e nevoie de suspendarea preşedintelui ca să dăm această soluţie ţării, am spus mereu şi o spun şi acum, nu avem nicio ezitare să o facem. Deci nu la liberali e o întrebare dacă ar vota pentru suspendarea preşedintelui”, a completat  Antonescu.

„Suspendarea este o altă problemă la care noi, dacă vom recurge, o vom face tot din nevoia de a schimba Guvernul, de a da România unor oameni responsabili. Dacă am fi avut un preşedinte minim responsabil şi care să-şi respecte rolul constituţional, nici n-am mai discuta despre preşedinte, pentru că totul ţine de activitatea Guvernului. Dar avem un preşedinte care ţine locul de prim-ministru, un preşedinte care ne spune înainte ce o să facă Guvernul şi după aia vedem că Guvernul face, un preşedinte care citeşte Constituţia cum vrea domnia sa”, a mai spus preşedintele PNL. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.