Acasă Uncategorized Bucuresti: PNL si PSD vor depune impreuna motiunea de cenzura

Bucuresti: PNL si PSD vor depune impreuna motiunea de cenzura

DISTRIBUIȚI

93461 – 01092010 –  PNL şi PSD pregătesc un guvern de criză, care să fie instalat imediat după căderea actualului Cabinet Boc, în cazul adoptării moţiunii de cenzură, a anunţat preşedintele liberal Crin Antonescu, miercuri, după întâlnirea dintre liderii celor două partide.

Crin Antonescu a spus că cele PNL şi PSD vor depune împreună moţiunea de cenzură. „Vom discuta şi vom redacta textul şi cât mai curând posibil. Ea va fi înaintată cu speranţa că va pune capăt cât mai repede guvernării actuale”, a spus Antonescu.

 

 

 

 

El a adăugat că liberalii şi social-democraţii urmează să convină asupra unui guvern de criză, care să fie instalat „a doua zi” după căderea Cabinetului Boc, în cazul în care moţiunea de cenzură va trece.

„Am convenit că e nevoie să construim o alternativă, în acelaşi timp o alternativă de guvernare, de majoritate, ceea ce înseamnă să convenim asupra unui guvern care, în cazul căderii Guvernului Boc, să fie impus de o majoritate parlamentară, un guvern de criză cu un mandat precis, cu câteva măsuri imediate care să vină în sprijinul societăţii, economiei. Prim-ministrul va fi unul convenit. Trebuie să fie un prim-ministru independent, cu credibilitate”, a spus Crin Antonescu.

Liderii celor două partide de Opoziţie s-au întâlnit din nou miercuri pentru o nouă rundă de discuţii pe tema moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Emil Boc şi a unei formule de guvernare comune. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.