Acasă Uncategorized Bucuresti: PNL va depune o motiune simpla pe tema noilor reglementari privind...

Bucuresti: PNL va depune o motiune simpla pe tema noilor reglementari privind drepturile de autor

DISTRIBUIȚI

93604 – 06092010 – Liberalii vor depune o motiune simpla pe Munca, a decis Biroul Politic Central (BPC) al PNL. „Pe noi ne intereseaza in materie de politici sa se renunte la aceasta aberatie pe care o vedem in chestiunea drepturilor de autor. Ca asta inseamna si demiterea sau plecarea ministrului, e mai putin important”, a anuntat liderul partidului, Crin Antonescu, luni, dupa sedinta BPC.

Intentia liberalilor de a depune aceasta motiune simpla a fost anuntata inaintea remanierii ministrului Muncii. Saptamana trecuta, ministrul Muncii, Mihai Seitan, a fost remaniat, el fiind inlocuit cu Nelu Ioan Botis.

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, vineri, ca liberalii isi mentin intentia de a depune o motiune simpla impotriva masurilor luate de Ministerul Muncii, daca noul ministru nu va remedia situatia DDA si a precizat ca demersul nu vizeaza persoane, ci politici.

Legea 571/2003 privind Codul fiscal a fost modificata si completata in iunie 2010 prin OUG 58. Prin noile prevederi, din iulie 2010, persoanele care obtin venituri de natura profesionala, inclusiv din drepturi de autor, sunt obligate sa plateasca pentru acestea contributii de asigurari sociale pentru somaj, pensie si asigurari de sanatate. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.