Acasă Uncategorized Bucuresti: Premierul se intalneste cu reprezentantii BNS la sediul Guvernului

Bucuresti: Premierul se intalneste cu reprezentantii BNS la sediul Guvernului

DISTRIBUIȚI

94279 – 28092010Prim-ministrul Emil Boc se intalneste marti, de la orele 16.00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii BNS. La intalnire va participa si ministrul Muncii, Ioan Botis, precum si reprezentanti ai Ministerului Economiei, informeaza Biroul de presa al Guvernului. Premierul Emil Boc l-a convocat la Guvern pe ministrul Muncii, Ioan Botis,  pentru o discutie inainte de protestul pe care Blocul National Sindical (BNS) il organizează, marti, in Bucuresti.

 

 

 

 

Ministrul Muncii ii invitase deja pe sindicalisti, in numele Guvernului, pentru orele 12.30, la o discutie privind revendicarile acestora, insa presedintele BNS, Dumitru Costin, a anuntat ca exclude participarea la discutii in timpul protestului din Capitala.

„Este exclusa participarea la discutiile de la Ministerul Muncii, avem toata disponibilitatea de a discuta dupa actiunile de protest, nu in timpul lor”, a declarat Dumitru Costin.

Liderul BNS a precizat ca invitatia ministrului Muncii de a discuta cu sindicalistii despre revendicarile lor a venit foarte tarziu, dupa ce acestia au anuntat iesirile in strada pentru a-si cere drepturile. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.