Acasă Uncategorized Bucuresti: Presedintele Camerei e de acord cu reluarea votului la Legea pensiilor

Bucuresti: Presedintele Camerei e de acord cu reluarea votului la Legea pensiilor

DISTRIBUIȚI

94029 – 20092010 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a spus luni că este de acord cu reluarea votului pe legea pensiilor. Ea susţine că are acceptul coaliţiei de guvernare pentru acest lucru.

„Eu personal sunt de acord cu reluarea votului. Am vorbit şi cu liderii coaliţiei majoritare. Sunt şi ei de acord să resupunem la vot în plen. Bineînţeles dacă există o contestaţie”, a declarat Anastase. 

Ea a apreciat că întreaga dispută din ultimele zile pe marginea votului dat în Cameră la Legea pensiilor este, mai degrabă, „un spectacol public”, de vreme ce opoziţia avea la momentul respectiv un secretar în sală, care nu a contestat însă rezultatul.

Şefa Camerei a ţinut să-i dea replica şi liderului PSD Victor Ponta, care a acuzat-o de fraudă, susţinându-şi acuzaţiile pe imaginile furnizate de mass-media. „Dacă e să vorba de imagini,  domnul Ponta apare la votul electronic că a votat, iar în imagini nu era în sală. Dacă vorbim de cine este hoţ, atunci dânsul este în această situaţie”, a afirmat preşedinta Camerei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.