Acasă Uncategorized Bucuresti: Primarul general Oprescu promite finalizarea lucrarilor din zona Aviatorilor-Contantin Prezan pana...

Bucuresti: Primarul general Oprescu promite finalizarea lucrarilor din zona Aviatorilor-Contantin Prezan pana la jumatatea lunii octombrie

DISTRIBUIȚI

93906 – 15092010 – Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat miercuri modul in care decurg lucrarile la o parte dintre cele 34 de strazi aflate in programul de reabilitare al municipalitatii.

Cu aceasta ocazie, Sorin Oprescu a anuntat ca zona Aviatorilor-Constantin Prezan va fi finalizata la jumatatea lunii octombrie, atunci cand se va termina inlocuirea pietrei cubice cu asfalt.

“Suntem in lucru de cateva luni bune si am vrut sa vad cum merg lucrarile. Am vrut sa vad daca se poate termina in toamna asta, si va spun acum ca se poate, si ca o sa termin.”, a declarat Primarul General.

Tot in luna octombrie vor fi finalizate si lucrarile la strada Stefan Ciuca (Sectorul 2), o strada de pamant de aproximativ 2 km pe care Primaria Capitalei a introdus deja toate utilitatile (apa, canalizare, gaze) si unde mai ramane de facut doar suprafata carosabila. In primavara anului viitor vor fi demarate si lucrarile la Str. Escalei, care impreuna cu Str. Peris si Str. Stefan Ciuca au fost trecute in patrimoniul municipalitatii la jumatatea anului 2008.

Pana pe 15 octombrie vor fi complet reabilitate si str. Tudor Arghezi si str. Coltei (ambele in Sectorul 2), inclusiv cu partea de trotuar. Aici fusese deja asternut stratul de pietris urmand sa fie turnat asfaltul.

Pasajul Lujerului va fi gata pana la sfarsitul acestei luni, constructorul facand ultimele lucrari la hidroizolatie, si ramand de terminat doar sistemul de iluminat si cel de marcaje rutiere.

Si Bulevardul 1864 (Sectorul 6), pana acum cateva luni o strada de pamant lunga de peste 2 km, va fi complet reabilitat pana la sfarsitul saptamanii viitoare, aici fiind deja introduse utilitatile iar acum turnandu-se mixtura asfaltica.

Primarul General a sublinat ca este important ca principalele lucrari de reabilitare sa fie terminate pana la sfarsitul acestei toamne, pentru a evita ca o iarna grea, asemenea celei din anul trecut, sa dea peste cap circulatia din Bucuresti. Anul acesta vor fi reabilitate 11 străzi urmând ca lucrările la alte 34 de străzi, începute în 2010, să fie reluate în 2011. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.