Acasă Uncategorized Bucuresti: Protectia Consumatorilor recomanda: Mergeti la banca pentru modificarea contractului de credit...

Bucuresti: Protectia Consumatorilor recomanda: Mergeti la banca pentru modificarea contractului de credit ca sa nu fiti pacaliti!

DISTRIBUIȚI

93771 – 10092010 – Clientii bancilor sunt chemati in aceste zile la sucursalele unde au incheiat imprumutul. Li se modifica actele asa cum cere Ordonanta 50. Totusi, multi constata ca in locul comisioanelor din vechile contracte, apar altele cu numele schimbate.

Prima avertizare din partea Protectiei Consumatorilor este ca dupa ce ati primit notificarea sa mergeti cat mai curand la banca pentru ca notificarile sunt foarte generale si par sa respecte intocmai Ordonanta 50.

Capcanele sunt ascunse insa in actul aditional, pe care trebuie sa il cititi cu atentie si fie sa il semnati, daca respecta legea, fie sa il respingeti in scris in cazul in care simtiti ca banca incearca sa va pacaleasca. Daca nu faceti nimic, se considera ca ati acceptat tacit noile contracte. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.