Acasă Uncategorized Bucuresti: Protestatarii au cerut salariu minim de 750 lei. Ministrul Muncii nu...

Bucuresti: Protestatarii au cerut salariu minim de 750 lei. Ministrul Muncii nu a vrut sa promita nimic

DISTRIBUIȚI

94159 – 23092010 Reprezentanţii sindicaliştilor care au protestat, joi, în Piaţa Victoriei s-au întâlnit cu ministrul Muncii, Ioan Botiş. Sindicaliştii i-au cerut ministrului ca salariu minim să ajungă la 750 de lei în sistemul bugetar.„I-am spus clar că în condiţiile în care Guvernul nu va veni cu ceva palpabil vom veni cu o singură revendicare, plecarea Guvernului pentru că acest Guvern nu a adus nimic bun sau convingător. Mesajul a fost preluat şi va fi dus mai departe. Aşteptăm ceva mai palpabil.

 

 

 

 

 

 

I-am dat exemplul salariului minim pe economie, măcar acesta să apară, astfel încât să avem o lege a bugetarilor normală şi o mulţumire a celor din sectorul economic. Noi am cerut 750 de lei salariu minim, în acest moment e 600 de lei”, a declarat  Liviu Apostoiu, vicepreşedintele Cartel Alfa.

Ministrul a dat asigurări că este deschis la discuţii şi va încerca să găsească soluţii la problemele protestarilor. „Am declarat că avem disponibilitatea de a negocia. Avem iniţiativa de a discuta. Până la urmă se vor găsi soluţii”, a declarat Ioan Botiş, ministrul Muncii. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.