Acasă Uncategorized Bucuresti: Radu Berceanu nu a venit sa-i predea mandatul Ancai Boagiu

Bucuresti: Radu Berceanu nu a venit sa-i predea mandatul Ancai Boagiu

DISTRIBUIȚI

93549 – 03092010 –  Fostul ministru Radu Berceanu şi-a adus aminte brusc de nişte investigaţii medicale care nu suportă amânare şi a plecat din ţară, lipsind astfel de la predarea mandatului către Anca Boagiu, noua deţinătoare a portofoliului Transporturilor.

Noul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, vede în numirea sa în fruntea ministerului „o responsabilitate majoră”. În acelaşi timp, noul ministru spune că va face din absorbţia fondurilor comunitare o prioritate a mandatului său.

„Revenirea la Ministerul Transporturilor poate fi o responsabilitate majoră, nu o bucurie, mai ales când capeţi o asemenea încredere din partea unei echipe guvernamentale într-un moment de criză. Fac parte dintr-o echipă guvernamentală care şi-a asumat un program de reformă dur, sunt solidară cu Guvernul, ştiu că avem o şansă care nu este deloc uşoară, că ministerul are unele lucruri pe care trebuie să le recupereze”, a spus Anca Boagiu, întrebată fiind dacă revenirea în funcţia de ministru al Transporturilor este un motiv de bucurie.

Totodată, Boagiu a declarat că absorbţia de fonduri comunitare, o parte importantă pentru creşterea economică din viitorul an, este una dintre priorităţile sale. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.