Acasă Uncategorized Bucuresti: RATB desfiinteaza doua dintre cele noua linii turistice din cauza lipsei...

Bucuresti: RATB desfiinteaza doua dintre cele noua linii turistice din cauza lipsei de calatori

DISTRIBUIȚI

93975 – 17092010 – In zilele de 18 si 19 septembrie 2010, Regia Autonoma de Transport Bucuresti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, vor pune la dispozitia calatorilor sapte trasee turistice care vor asigura legatura intre Bucuresti si Manastirea Caldarusani, Manastirea Balamuci, Manastirea Cernica, Manastirea Pasarea, Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni, Biserica Sf. Ilie din Calugareni, Biserica Sfintii Voievozi din Hulubesti, Manastirea Sf. Gheorghe din Branistari, Manastirea Comana si Parcul Natural Comana.

Din cauza lipsei de interes a calatorilor pentru traseele T5 (Piata Sf. Vineri – Ciorogarla) si T8 (Piata Presei Libere-Piata Sf. Vineri- Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti), incepand din acest week-end, liniile mentionate se desfiinteaza.

Programul liniilor turistice este urmatorul: 1. T1: Terminalul Ghencea (plecare la orele 8.30) – Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la orele 14.30. 2; T2: Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la orele 8.40) – Terminalul Piata Presei Libere – Manastirea Caldarusani – Manastirea Balamuci. Pe retur, plecarea de la Manastirea Balamuci este la ora 14.20; 3. T3: Terminalul Ghencea (plecare la orele 8.40) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica- Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la orele 15.00; 4. T4: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la orele 8.30) – Terminalul Piata Sf. Vineri – Granitul – Manastirea Cernica – Manastirea Pasarea. Pe retur, plecarea de la Manastirea Pasarea este la orele 15.10; 5. T6: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.40) – Terminalul Ghencea – Manastirea Ciorogarla. Pe retur, plecarea de la Manastirea Ciorogarla este la oraîele 15.20; 6. T7: Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) ? Terminalul Ghencea – Biserica Adormirea Maicii Domnului din Calugareni – Biserica Sf. Ilie din Calugareni – Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti. Pe retur, plecarea de la Biserica Sf. Voievozi din Hulubesti este la orele 15.00; 7. T9: – Terminalul Piata Presei Libere (plecare la ora 8.30) – Terminalul Ghencea – Manastirea Comana – Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea de la Parcul Natural Comana este la orele 14.30; Terminalul Piata Sf. Vineri (plecare la ora 8.30) – Manastirea Comana – Parcul Natural Comana. Pe retur, plecarea de la Parcul Natural Comana este la ora 14.30. Pretul unui bilet dus – intors este de 15 lei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.