Acasă Uncategorized Bucuresti: Romanii au preferat sa sara peste vacanta de vara din cauza...

Bucuresti: Romanii au preferat sa sara peste vacanta de vara din cauza crizei economice

DISTRIBUIȚI

93713 – 09092010 – Actualul climat economic afecteaza planurile de vacanta ale romanilor. Schimbarile de pe piata muncii ii fac pe romani sa se gandeasca mai mult la job si la ceea ce ar face in plus pentru a-l pastra, astfel ca sunt dispusi chiar sa renunte la concedii.

Ultimul sondaj desfasurat pe BestJobs.ro, pe un esantion de 11.747 de subiecti, a segmentat in procente optiunile respondentilor referitoare la concediul de vara.

Sondajul cu intrebarea `Ti-ai luat vacanta de vara anul acesta?` a fost efectuat in perioada 19 august – 09 septembrie 2010 si a avut urmatoarele rezultate: 1. Da, mi-am luat liber de la toate – 32.78%, 2. Da, dar am stat acasa – 16.50%, 3. Nu, m-am concentrat mai mult pe job/cautarea de job – 50.72%.

Conform sondajului, 50% dintre utilizatori au preferat sa se concentreze asupra locului de munca, in locul concediului, vara aceasta. De remarcat este si faptul ca 16% dintre utilizatori si-au luat concediul de vara, dar au fost nevoiti sau au preferat sa stea acasa. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.