Acasă Uncategorized Bucuresti: Sindicalistii de la Cartel Alfa isi decaleaza cu o zi actiunile...

Bucuresti: Sindicalistii de la Cartel Alfa isi decaleaza cu o zi actiunile in cascada din Piata Victoriei

DISTRIBUIȚI

93968 – 17092010 – Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel Alfa” anunţă modificarea programului acţiunilor sindicale în cascadă care se vor desfăşura în Piaţa Victoriei din Bucureşti. Astfel, pe 23 septembrie va fi manifestatia federaţiilor din sănătate şi educaţie, pe 24 septembrie – federaţiile din sectorul economic, poliţie si sectorul penitenciar, iar pe 27 septembrie – federaţiile din administraţie şi chimie. Greva generală în sectorul administraţie publică se anulează, urmând ca aceasta să fie stabilită la o dată pe care o vor decide ulterior funcţionarii publici.

 

 

 

 

Conducerea Cartel Alfa motivează această modificare de program prin faptul că a constatat că este singura confederaţie sindicală care a obţinut autorizaţie pentru derularea acţiunilşor în cascadă din Piaţa Victoriei şi a decis să le cedeze acestora data de 22 septembrie 2010, programată iniţial pentru debutul acţiunilor Cartel Alfa.

Pe data de 20 septembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 10.00 – 18.00, vor fi organizate acţiuni sindicale în toate judeţele ţării. Manifestările vor avea o durată minimă de două ore. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.