Acasă Uncategorized Bucuresti: Soldatii si gradatii Regimentului de Garda, primii care poarta noua tinuta...

Bucuresti: Soldatii si gradatii Regimentului de Garda, primii care poarta noua tinuta de oras cu care va fi dotata intreaga Armata

DISTRIBUIȚI

93484 – 02092010 –  Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a participat, miercuri, la prezentarea ţinutelor de oraş pentru soldaţii şi gradaţii voluntari din Armata României, la sediul Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”.

Noua ţinută este rezultatul unui program pilot desfăşurat de specialişti din cadrul M.Ap.N. Soldaţii şi gradaţii voluntari din Regimentul 30 Gardă sunt primii care beneficiază de echiparea cu această ţinută, urmând ca uniforma de oraş să fie introdusă gradual în norma de echipare a acestei categorii de personal, începând cu anul 2011.

„Sunteţi primii care poartă aceste uniforme,  până la intrarea în dotare la toate eşaloanele, ca o dovadă a aprecierii de care se bucură militarii Regimentului de Gardă. Formaţi o structură reprezentativă pentru Armata României, atât prin misiunile de pază şi apărare a unor obiective speciale, dar şi prin cele de asigurare a ceremoniilor şi onorurilor militare la nivelul cel mai înalt. Dumneavoastră sunteţi cei care trebuie să daţi tonul aupra modului în care se poartă această ţinută, care va reprezenta, înainte de toate, felul de a fi al soldatului şi gradatului voluntar –  tânăr, hotărât,  energic, cu mentalitate şi atitudine de învingător” a spus, în discursul său, ministrul Apărării.

În cadrul ceremoniei, ministrul Gabriel Oprea a înmânat comandantului Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” diploma de merit, în semn de apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată de militarii acestei unităţi de elită a Armatei României, în anul în care a sărbătorit 150 de ani de la înfiinţarea primei structuri de gardă din Armata României. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.