Acasă Uncategorized Bucuresti: Termenul de inscriere in competitia celor mai bune practici in administratia...

Bucuresti: Termenul de inscriere in competitia celor mai bune practici in administratia publica s-a prelungit pana pe 10 septembrie

DISTRIBUIȚI

93432 – 01092010Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici anunţă prelungirii termenului de înscriere la cea de-a III-a ediţie a competiţiei celor mai bune practici în administraţia publică din România, respectiv 10 septembrie 2010. Scopul acestei competiţii este acela de a identifica, evidenţia şi disemina cele mai eficiente şi inovative practici administrative, de a face cunoscute experienţa şi rezultatele remarcabile ale administraţiei publice din România, care există chiar şi în situaţia actuală de criză financiară.

 

 

 

 

La competiţie pot participa instituţii şi autorităţi publice, de la toate nivelurile administraţiei publice, înscrierea realizându-se electronic, pe site-ul www.anfp.gov.ro. Nu pot fi selectate proiecte/ cazuri de bună practică care au mai fost premiate la ediţiile anterioare ale conferinţei sau idei de proiecte care nu au fost încă implementate.

Ghidul practic cu informaţiile necesare pentru depunerea lucrărilor şi formatul standard pentru aplicaţie, pot fi accesate pe site-ul ANFP.

Secţiunile tematice pe care pot fi aplicate proiectele instituţiilor şi autorităţilor publice române sunt următoarele: a) îmbunătăţirea serviciilor publice printr-un management organizaţional şi al calităţii performant; b) consolidarea administraţiei publice prin promovarea dialogului social, dar şi prin atragerea la actul de decizie a cetăţenilor; c) sporirea gradului de integritate, transparenţă şi răspundere în cadrul funcţiei publice.

Cele mai bune exemple de bună practică vor fi incluse într-un Ghid de bune practici şi vor fi premiate în cadrul Conferinţei „Inovaţie şi calitate în sectorul public” – ediţia a III-a, eveniment care va avea loc în data de 16 noiembrie 2010. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.