Acasă Uncategorized Bucuresti: Toate unitatile de invatamant din Sectorul 3 au autorizatie sanitară de...

Bucuresti: Toate unitatile de invatamant din Sectorul 3 au autorizatie sanitară de functionare

DISTRIBUIȚI

93675 – 08092010 –  Primăria Sectorului 3 anunţă că toate unităţile de învăţământ (preşcolar, primar, gimnazial, liceal) au primit şi pentru anul şcolar 2010-2011 autorizaţia sanitară de funcţionare.

Primăria Sectorului 3 a desfăşurat în perioada vacanţei de vară lucrări de renovare şi reparaţii generale la toate unităţile de învăţământ din sector, astfel încât începerea noului an şcolar 2010-2011 să se realizeze în condiţii optime.

În aceeaşi perioadă, s-au desfăşurat lucrări de amenajare şi refacere a spaţiilor verzi din  perimetrele aferente  unităţilor de învăţământ preuniversitar.

 În acest an Primăria Sectorului 3 a alocat 25% din bugetul de investiţii pentru modernizarea unităţilor şcolare, respectiv: construcţie  nouă  – Şcoala  de Muzică şi Arte (în incinta Şc. Nr. 75), extinderea Liceului Teoretic Dante Alighieri, modernizarea bazinului de înot  de la Liceul Teoretic Dante Aligheri, reabilitarea casei de cultură „Eliad” şi elaborarea documentaţiilor tehnice pentru reabilitarea termică a unităţilor de învăţământ din Sectorul 3, a 9 centrale temice şi 10 şarpante. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.