Acasă Uncategorized Bucuresti: Traian Basescu: “Trebuie sa ne pastram curajul si credinta pe care...

Bucuresti: Traian Basescu: “Trebuie sa ne pastram curajul si credinta pe care le are pompierul cand pleaca de langă sotie si copii pentru a-si face datoria”

DISTRIBUIȚI

93833 – 13092010 – “Apreciez efortul şi eroismul cotidian al personalului din serviciile profesioniste de urgenţă, care au reuşit să salveze numeroase persoane şi importante bunuri materiale, ameninţate de apele dezlănţuite în vara acestui an, şi au acordat primul ajutor de urgenţă miilor de persoane asistate de echipajele SMURD sau salvate din flăcările incendiilor, asigurând cetăţenilor protecţie sporită împotriva efectelor dezastrelor naturale”, spune preşedintele Traian Băsescu, în mesajul de Ziuaa Pompierilor din România. “Nu de puţine ori s-a întâmplat ca, în lupta cu flăcările sau cu stihiile naturii, unii dintre dumneavoastră să facă dovada sacrificiului suprem. Pentru aceasta v-aţi câştigat respectul şi preţuirea oamenilor”, le mai spune şeful statului pompierilor.

“Ştiu că vremurile pe care le traversăm nu sunt deloc uşoare, nici pentru militari, nici pentru civili. Dar mai ştiu că noi, românii, am mai trecut prin momente grele şi le-am depăşit, cu bine, de fiecare dată. Am convingerea că împreună vom reuşi. Trebuie să ne păstrăm curajul şi credinţa pe care le are pompierul când pleacă de lângă soţie şi copii pentru a-şi face datoria sub drapel”, adaugă Traian Băsescu în nmesajul său. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.