Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta cere sanctionarea „fraudei fara precedent care a avut loc...

Bucuresti: Victor Ponta cere sanctionarea „fraudei fara precedent care a avut loc saptamana trecuta in Camera Deputatilor”

DISTRIBUIȚI

94023 – 20092010 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a aplicat principiile lui Caragiale atunci când a numărat deputaţii prezenţi în sală la votul de la Legea pensiilor, a afirmat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta. Reacţia liderului PSD vine după ce preşedinta Camerei declarase, cu o zi în urmă, că deputatul Victor Ponta ”chiuleşte în mod constant de la lucrările Parlamentului”, iar titulatura care i se potriveşte cel mai bine acestuia ar fi „Micul Caţavencu”.

 

 

 

 

 

 

“Cred că cel mai important lucru în această săptămână este nu doar de a contesta la CCR Legea pensiilor, dar şi a face tot ceea ce ţine de noi din punct de vedere politic, de a sancţiona frauda fără precedent care a avut loc săptămâna trecută în Camera Deputaţilor, fraudă a PDL şi a asociaţilor lor, sigur, coordonată de doamna Anastase. Din cei 80 de parlamentari PDL şi probabil independenţi, doamna Anastase a numărat 170 prezenţi. 80 de parlamentari număraţi, e adevărat ca în Caragiale, cu două la prefectură, două la şcoala de fete. Mă bucur să văd că doamna Anastase l-a citit pe Caragiale şi îi şi aplică principiile!, a spus Ponta, la începutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Liderul social-democrat a adăugat că PSD trebuie să sancţioneze acest precedent, care, probabil, va fi aplicat de PDL şi pentru legile pe care le pregăteşte – modificarea Codului muncii, Legea salarizării unitare. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.