Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta: Inlocuirea ministrului Finantelor cu o luna inainte de prezentarea...

Bucuresti: Victor Ponta: Inlocuirea ministrului Finantelor cu o luna inainte de prezentarea bugetului este „o prostie tipica pentru PDL”

DISTRIBUIȚI

93546 – 03092010 – Înlocuirea în funcţie a ministrului Finanţelor cu o lună înaintea termenului pentru prezentarea bugetului de stat pe 2011 în Parlament este „o prostie tipică pentru PDL”, a declarat, vineri, preşedintele PSD Victor Ponta, la şcoala de vară a tineretului social-democrat. „Este o mare prostie să schimbi ministrul Finanţelor cu o lună înainte de buget şi de negocierile cu FMI, doar pe criterii politice. Nu plângem noi după domnul Vlădescu, dar singurul lucru care i s-a reproşat în PDL a fost că nu era membru de partid”,

 

 

 

 

 

a spus Victor Ponta. Liderul social-democraţilor a afirmat că remanierea Cabinetului Boc a fost „o mascaradă” care nu a avut relevanţă decât din perspectiva „bătăliei interne” din PDL.

„Aşa-zisa remaniere este doar o răfuială între grupurile mafiote din PDL. Că a câştigat un grup sau altul, că s-a impus gruparea Băsescu-Udrea nu are nicio importanţă pentru România. Este bine că au plecat miniştrii cei mai corupţi, în special Videanu, dar şi Berceanu. Este rău că în locul lor au venit oameni pe care noi îi cunoaştem ca fiind remarcaţi prin incompetenţă”, a mai declarat Ponta.

Sebastian Vlădescu a fost înlocuit vineri din funcţia de ministru de Finanţe cu Gheorghe Ialomiţianu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.