Acasă Uncategorized Bucuresti: “Vrajitorul din Oz” la Palatul Nationala al Copiilor din 9 octombrie

Bucuresti: “Vrajitorul din Oz” la Palatul Nationala al Copiilor din 9 octombrie

DISTRIBUIȚI

94037 – 20092010 – Incepand de sambata 9 octombrie si pana la finalul anului 2011, Palatul National al Copiilor din Bucuresti va gazdui spectacole de teatru pentru copii prezentate in cadrul programului educational “Domini, Domini – Calatorie in Universul papusilor cu glas”, un proiect initiat de Asociatia Culturala Maria Domina din dorinta de a contribui la dezvoltarea armonioasa a performantei intelectuale a copiilor prin intermediul teatrului.

Astfel, la sfarsitul fiecarei saptamani, cei mici vor fi introdusi in Universul papusilor cu glas pentru a face cunostinta cu personajele preferate din: “ Vrajitorul din OZ”, “ Regele Cocosat”, “Sarea-n Bucate” sau “Puiul de Lebada.

Stagiunea de la Palatul National al Copiilor debuteaza in data de 9 9ctombrie, orele 11.00, cu  una dintre povestile preferate ale copiilor, “Vrajitorul din OZ” de Lyman Frank Baum.

“Vrajitorul din Oz” (muzical) va fi pus in scena prin distributia de exceptie a Teatrului Gong din Sibiu, un nume cu traditie in ceea ce priveste organizarea spectacolelor de animatie dedicate copiilor si castigator a numeroase premii internationale.

Dorothy si catelusul ei, Toto, Omul de Tinichea,  Sperietoarea de Ciori sau Leul cel Fricos ii vor face pe cei mici sa descopere un univers comic, muzical, ritmic si colorat.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi de 10 lei si 15 lei din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, de la Palatul National al Copiilor, si online. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.