Acasă Uncategorized Cluj Napoca : Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” acorda 48 de burse tinerilor saraci...

Cluj Napoca : Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” acorda 48 de burse tinerilor saraci cu rezultate deosebite la invatatura

DISTRIBUIȚI

93728 – 09092010 – Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” va acorda, prin concurs, pentru anul şcolar şi universitar 2010-2011 un număr de 48 burse destinate elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor. Vor fi 18 burse pentru elevii de liceu de 200 lei/lună, 20 burse pentru studenţi de 300 lei/lună, opt burse de cercetare pentru masteranzi de 400 lei/lună şi două burse de cercetare pentru doctoranzi de 500 lei/lună. Bursele pentru elevi, studenţi şi masteranzi, se acordă pe o perioadă de nouă luni, iar pentru doctoranzi de 12 luni, începând cu 1 octombrie 2010.

            Doctoranzii şi masteranzii care vor aplica pentru una din cele zece burse scoase la concurs vor trebui să prezinte un proiect de cercetare pe o temă dintr-unul din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor de astăzi, teologia şi bioetica, teologia şi artele. Fundaţia va încheia cu fiecare bursier un contract în care sunt prevăzute drepturile şi obligaţiile care revin ambelor părţi pe toată perioada derulării bursei.

Condiţiile de participare, precum şi actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director şi publicat pe situl Fundaţiei.

Bursele se adresează tinerilor merituoşi, indiferent de confesiune sau etnie, care se remarcă prin rezultate deosebite la învăţătură, dar cu posibilităţi materiale reduse.

Fondul alocat pentru bursele anului şcolar şi universitar 2010-2011 este de 127.700 lei.

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”, a luat fiinţă în anul 2008 şi a acordat până acum 59 de burse, unor tineri  din întreaga ţară, în valoare totală de 139.000 lei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.